نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

گوینده پیشکسوت رادیو درگذشت+ بیوگرافی و علت درگذشت

سرور پاکنشان، گوینده پیشکسوت رادیو صبح امروز _۲۶ خرداد ماه_ بر اثر ایست قلبی دارفانی را وداع گفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 16
کد خبر: ۱۳۸۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصربه نقل از شبکه رادیویی ایران، نصرت الله علیمی همسر مرحوم سرور پاک نشان با تایید این خبر گفت: پاکنشان متولد ۱۳۲۲ در شاهرود بود که از سال ۱۳۴۲ در رادیو گرگان به عنوان گوینده مشغول به کار شد و در همان سال های اولیه کار در رادیو به تهران آمده و تا به امروز گویندگی برنامه های مختلفی چون «گلها»، «فرهنگ و مردم»، «خانواده»، «علم و زندگی» و برنامه های بسیار دیگر را به عهده داشته است. او همیشه از رادیو به عنوان زندگی یاد می‌کرد.

 

او که خود شاعر و پژوهشگر علم و ادبیات هست، ادامه داد: سرور پاک‌نشان گوینده پیشکسوت رادیو معتقد بود: یک گوینده باید راهش را انتخاب کند و ببیند در تلویزیون یا رادیو موفق‌تر است و در حوزه‌ای که به نظرش موفق‌تر است کار کند.

 

اما او با حضور همزمان در رادیو و تلویزیون موافق نبود.

او معتقد بود، تلویزیون همیشه برای خیلی از افراد وسیله جذابی است، اما من شخصا هیچ علاقه‌ای نداشتم در تلویزیون کار کنم و معتقدم گوینده رادیو همیشه باید چهره‌ ناشناخته‌ای داشته باشد تا کلامش نافذتر باشد.

 

وی ادامه داد: پاکنشان معتقد بود: تصویر می‌تواند عامل حواس‌پرتی باشد و ذهن مخاطبان را به جای جذب پیام به مسائل حاشیه‌ای معطوف کند. استتار گویندگان رادیو مساله جالب توجهی است. خود او هیچ‌گاه به تلویزیون نرفت چون فکر می‌کرد، باور مخاطبان را به هم می‌ریزد. اگر گوینده‌ای تشخیص دهد حضور در تلویزیون برایش بهتر است این کار را انجام دهد، ولی خیلی از گوینده‌ها بعد از حضور در تلویزیون به رادیو برگشته‌اند.

 

همسر مرحوم پاکنشان گفت:قرار است، مرحوم پاکنشان در بهشت زهرا ، قطعه هنرمندان به خاک سپرده شود./ ایسنا

ارسال نظر